Welkom bij Rob hurenkamp agenturen

 
 

Rob Hurenkamp Agenturen, het bedrijf...


Rob Hurenkamp Agenturen vertegenwoordigt een drietal toonaangevende grossiers en fabrikanten van producten speciaal geschikt voor de lijsten- en inlijst branche op de Nederlandse markt. De overeenkomst tussen deze grossiers en fabrikanten is, dat het stuk voor stuk leveranciers zijn van absolute topproducten.


Samen vormen zij de basis voor een totaalpakket in de ruimste zin van het woord, zowel voor de professionele groot gebruiker als voor de detaillist. Daarnaast vindt u bij Rob Hurenkamp Agenturen een ruim assortiment aan van machines, pistolen en andere toebehoren om een compleet nieuwe lijstenmakerij te kunnen inrichten.


Wanneer u bij ons aanklopt hoeft u meestal niet meer verder te zoeken!

Levering geschiedt grotendeels uit voorraad, vanuit de eigen magazijnen van de grossiers zelf. Vanuit deze magazijnen vindt een groot deel van het uitgebreide assortiment, haar weg naar de eindgebruiker. Rob Hurenkamp Agenturen levert uitsluitend via de vakhandel en let daarbij nauwlettend op de deskundigheid van haar partners.


Immers, er mag sinds de oprichting van Rob Hurenkamp Agenturen in 1993 veel veranderd zijn in de lijsten branche, ons motto is nog steeds hetzelfde:


- The Difference is Quality -

 

Welkom in de wereld van Rob Hurenkamp Agenturen

Rob Hurenkamp Agenturen is te bereiken op


Fax : 0172-417931 GSM: 06-50296351


Contact persoon : Rob Hurenkamp


Email: info@robhurenkampagenturen.nl